• بردیا صنعتی/عضو رسمی شورای قانونگذاری وکلای مهاجرت کانادا / شماره عضویت R530661
best option

 بهترین گزینه برای من؟
 

در حال حاضر بیش از ۸۰ مسیر مهاجرتی مختلف برای ورود به کانادا وجود دارد. توصیه ما این است که پیش از آن که خود را در میان سیلی از اطلاعات پراکنده غرق کنید این مطلب را با دقت مطالعه کنید.

 بصورت کلی می توان مسیرهای مهاجرتی را بر اساس شرایط سنی متقاضی دسته بندی نمود. بدیهی است که ممکن است این دسته بندی دارای استثنائاتی باشد.

 

۱. متقاضیان رده سنی زیر ۲۵ سال

معمولاً بهترین مسیر مهاجرتی برای متقاضیان این رده سنی تحصیل در کانادا می باشد. چنانچه صحبت از مقاطع تحصیلی زیر دیپلم باشد، متقاضی بایستی تحصیلات خود را به پایان برساند، وارد کالج یا دانشگاه شود و سپس شرایط لازم را بدست بیاورد تا برای اقامت دائم اقدام کند.

 مهمترین نکات و مزایا:

بهره مندی از مزایای تحصیل در یکی از رده بالاترین سیستم های آموزشی دنیا

 ورود سریعتر به جامعه کانادایی و تطابق راحت تر از لحاظ فرهنگی

 یادگیری سریعتر و صحیح تر زبان انگلیسی یا فرانسوی در محیط های تحصیلی

 دریافت پذیرش و ویزا در این مقاطع بسیار راحت تر و ریسک رد شدن کم

مسیر خیلی مناسب برای رسیدن به اقامت دائم

امکان همراهی حداقل یکی از والدین

امکان بهره مند شدن پدر یا مادر همراه فرزند از فرصت تحصیل یا کار در کانادا در صورت داشتن شرایط لازم

 امکان وارد شدن سریعتر و بهینه تر به بازار کار به دلیل داشتن تحصیلات کانادایی

لحاظ شدن تا ۱ سال از طول دوره تحصیل در جهت زمان مورد نیاز برای سیتیزن شیپی

 

۲. متقاضیان رده سنی بین ۲۵ تا ۳۵ سال

در این رده سنی، همچنان شانس خوبی برای دریافت ویزای تحصیلی می تواند وجود داشته باشد. البته، متقاضیانی که در کشور خود توانسته اند تحصیلات دانشگاهی و سابقه کار مرتبط کسب کنند می توانند از طریق برنامه های اسکیلدورکر (اکسپرس انتری یا استانی) برای اقامت دائم اقدام کنند. اینکه کدامیک از برنامه های اسکیلدورکر را بتوان انتخاب نمود به عواملی نظیر سن دقیق، میزان و رشته سابقه کار، نمره زبان بستگی دارد.

 مهمترین نکات و مزایا:

 ورود به کانادا با اقامت دائم

 فرصت های متعدد به دلیل پذیرش تعداد خیلی زیاد مهاجر در دسته اسکیلدورکر

 عدم نیاز به سرمایه زیاد به دلیل امکان اقدام برای ورود سریع به بازار کار بر اساس سوابق قبلی

 زمان نسبتاً کوتاه پروسه مهاجرتی (معمولاً بین ۱ تا ۲ سال)

 

۳. متقاضیان رده سنی بین ۳۵ تا ۵۵

متقاضیان در این رده سنی تحت شرایط خاص همچنان می توانند برای برنامه های اسکیلدورکر استانی اقدام کنند تا با اقامت دائم وارد کانادا شوند. همچنین، متقاضیانی که سابقه مدیریت کسب و کار و میزان سرمایه مناسبی داشته باشند می توانند از طریق برنامه های تجاری اقدام نمایند. برنامه های تجاری مهاجرت به کانادا انواع مختلفی دارند اما معمولاً نیازمند حداقل دارایی ۲۰۰ هزار دلار یا بیشتر هستند. بسته به سن، داشتن یا نداشتن مدرک زبان، داشتن یا نداشتن مدرک دانشگاهی، میزان سرمایه و نیز میزان هزینه ای که متقاضی مایل است پرداخت نماید می توان برنامه های بزینسی مختلفی را انتخاب نمود.

 مهمترین نکات و مزایا:

 انتقال سرمایه به یکی از امن ترین سیستم های اقتصادی دنیا

 امکان استفاده از فرصت های بی شمار تجاری در کانادا

 کسب اقامت برای خود و اعضای خانواده (با در نظر گرفتن محدودیت سنی فرزندان)

 تضمین آینده فرزندان با وارد شدن به سیستم آموزشی کانادایی

 

۴. متقاضیان بالای ۵۵ سال

برنامه های مهاجرتی نسبتاً محدودی در اختیار این رده سنی از متقاضیان قرار می گیرد. شاید بتوان تنها برنامه مستقیم مهاجرتی در این حالت را برنامه سرمایه گذاری کبک دانست که محدودیت خاصی بر روی سن، مدرک زبان و نیز تحصیلات قائل نمی شود و بیشترین تاکید را بر دیگر شروط مورد نظر خود قرار می دهد. شروطی نظیر اثبات دارایی، اکتساب قانونی آن، سابقه مالکیت یا مدیریت کسب و کار و غیره.