• بردیا صنعتی/عضو رسمی شورای قانونگذاری وکلای مهاجرت کانادا / شماره عضویت R530661

برای اینکه بتوانید برای والدین یا پدربزرگ و مادر بزرگ خود اقامت دائم کانادا بگیرید باید چند شرط زیر را داشته باشید:

  • شهروند یا PR کانادا باشید
  • حداقل ۱۸ سال داشته باشید
  • در کانادا زندگی کنید
  • در سه سال گذشته مینیمم درآمد لازم را در کانادا داشته باشید (در واقع حداقل باید سه سال در کانادا کار کرده باشید)
  • تعهد دهید که برای مدت مشخص از نظر مالی شخصی را که اسپانسر می کنید را حمایت خواهید کرد.

اگر تمام شرایط بالا را داشتید در ماه ژانویه سال ۲۰۱۹ با پر کردن اپلیکیشن آنلاین درخواست خود را ثبت می کنید. ظرفیت سال ۲۰۱۹ برای پذیرش افراد ۲۰۰۰۰ نفر می باشد. از بین افرادی که زودتر درخواست خود را ثبت کرده اند خواسته خواهد شد که مدارک مربوطه را در مدت ۶۰ روز ارسال کنند. افرادی که مدارک آن ها کامل باشد و همچنین شخص اسپانسر شده تست مدیکال و چک امنیتی را با موفقیت پشت سر بگذارد ویزای اقامت دائم را دریافت خواهد کرد.

 

تعداد افرادی که شما مسئول

آنها هستید

مینیمم درآمد لازم برای سه سال گذشته (به دلار کانادا) 
۲۰۱۸ ۲۰۱۷ ۲۰۱۶ ۲۰۱۵
۲ نفر ۴۱,۰۰۷ ۴۰,۳۷۹ ۳۹,۸۱۳ ۳۹,۳۷۲
۳ نفر ۵۰,۴۱۴ ۴۹,۶۴۱ ۴۸,۹۴۵ ۴۸,۴۰۴
۴ نفر ۶۱,۲۰۹ ۶۰,۲۷۱ ۵۹,۴۲۶ ۵۸,۷۶۸
۵ نفر ۶۹,۴۲۳ ۶۸,۳۵۸ ۶۷,۴۰۰ ۶۶,۶۵۴
۶ نفر ۷۸,۲۹۶ ۷۷,۰۹۵ ۷۶,۰۱۵ ۷۵,۱۷۴
۷ نفر ۸۷,۱۷۲ ۸۵,۸۳۵ ۸۴,۶۳۱ ۸۳,۶۹۵

اگر بیشتر از ۷ نفر می باشند

به ازای هر نفر این مقدار

اضافه کنید

۸,۸۷۶ ۸,۷۴۰ ۸,۶۱۶ ۸,۵۲۱