• بردیا صنعتی/عضو رسمی شورای قانونگذاری وکلای مهاجرت کانادا / شماره عضویت R530661

 متقاضی برای اقدام از طریق این برنامه باید تمام شرایط زیر را داشته باشد:

  • قصد ماندن در کبک و کار کردن را داشته باشد
  • اقامت موقت در کبک با هدف تحصیل داشته و شرایط آن را رعایت نموده باشد
  • حداقل نصف طول دوره تحصیل را در کبک مانده است
  • مدرک تحصیلی معتبر کبک را گرفته است
  • می تواند سطح متوسط به بالای مکالمه فرانسوی را نشان بدهد. فارغ التحصیلان می توانند یکی از این دو مدرک را ارائه کنند:
    • ریزنمرات نهایی که نشان بدهد کل دوره به زبان فرانسوی گذرانده شده است (شامل پایان نامه ارشد یا دکتری)
    • مدرک زبان معتبر که سطح B۲ را در مهارت های مکالمه و شنیداری نشان بدهد
  • تمکن مالی لازم را دارد
  • حدقل ۱۸ سال سن و پاسپورت معتبر دارد

 متقاضی پس از فارغ التحصیلی نهایتاً ۳۶ ماه فرصت اقدام دارد.