• شرکت مهاجرتی پل دارای لایسنس رسمی وکالت مهاجرت کانادا از سازمان فدرال CICC (کالج مشاورین مهاجرت و شهروندی کانادا) / شماره لایسنس R530661
landing

 

با نهایی شدن پرونده اقامت موقت یا دائم پیامی را تحت عنوان Request for Submission of Passports دریافت می کنید که در واقع آخرین مرحله از پرونده می باشد. در این مرحله باید پاسپورت متقاضی اصلی و نیز همسر یا فرزندانش برای الصاق ویزا به یکی از دفاتر سازمان مهاجرت کانادا (برای متقاضیان ایرانی مقیم ایران این دفتر در آنکارا ترکیه واقع شده است) ارسال شود. سپس بایستی به فکر جمع کردن وسایل و تهیه بلیط سفر باشید!

پروازهای خارجی معمولاً دارای 1 یا 2 توقف در کشورهای میانه راه می باشند تا در نهایت در کانادا فرود بیایند. متقاضیان ایرانی معمولاً از یکی از گزینه های پروازهای عربی، ترکی و یا اروپایی جهت سفر به کانادا استفاده می کنند. به عنوان مثال:

  • پرواز Emirates با توقف در دبی
  • پرواز Etihad با توقف در ابوظبی
  • پرواز Qatar با توقف در دوحه
  • پرواز Turkish با توقف در استانبول
  • پرواز Austrian با توقف در وین
  • پرواز Lufthansa با توقف در فرانکفورت

 

پرداخت عوارض خروج را می توان یا از طریق بانک های داخل ایران و یا در داخل فرودگاه و از طریق دستگاه مخصوص تعبیه شده برای این امر انجام داد:

 

 

پرواز به کانادا یک سفر طولانی بوده که معمولاً بخش اول آن بین 2 تا 4 ساعت به سمت مقصد اول، بین 2 تا 10 ساعت توقف و سپس پرواز حدود 12-14 ساعته تا کانادا می باشد.

 

 

در فرودگاه های بین المللی کشورهای محل توقف معمولاً اینترنت رایگان در دسترس است. در پروازهای بین المللی نیز امکان دسترسی به اینترنت وجود دارد، اما در اولین پرواز به دلیل نیاز به کردیت کارت، اغلب ایرانی ها نمی توانند از آن استفاده کنند. هرچند، سیستم نرم افزاری برنامه های متنوعی از فیلم، سریال های تلویزیونی، موسیقی، بازی، اخبار و غیره را فراهم می کند تا قدری از خستگی سفر طولانی بکاهند. یکی از ابزارهایی که در طول چنین سفرهایی بسیار کارآمد بوده و به آرامش شما می تواند کمک کند هدفون noise cancelling است. بدون شک در هر پرواز بین المللی، شاید Airbus و یا Boeing، تعدادی کودک کم سن و سال حضور دارند که به دلیل اختلاف فشار و گرفتگی گوش ها، خستگی و یا بدون هیچ دلیلی گریه و زاری می کنند، بنابراین این توصیه ما را جدی بگیرید!

 

 

 

اختلاف ساعت و سفر در عرض جغرافیایی ممکن است باعث تعجب شما شود که شب هنگام برای شما صبحانه آورده می شود! این حالت (jet lag) را شاید تا چند روزی پس از لندینگ در کانادا نیز به همراه داشته باشید! در وعده های غذایی معمولاً بین غذاهای حاوی گوشت و یا vegetarian دارای انتخاب خواهید بود.

 


اما پس از فرود و در داخل فرودگاه بسته به نوع ویزای خود باید چند مرحله را پشت سر بگذارید تا در نهایت Confirmation of Permanent Residence توسط آفیسر مرز (CBSA Officer) امضاء و تائید و تحویل شما شود تا رسماً یک مقیم دائم کانادا شوید و یا مجوز تحصیل/ کار (Study/Work Permit) خود را دریافت کنید.

 

 

در اواخر پرواز فرمی تحت عنوان Declaration Card در اختیارتان قرار می گیرد. این فرم در واقع مربوط به اظهار نمودن موارد نقدی یا غیرنقدی که همراه خود به کانادا می آورید و یا بعداً برای شما ارسال خواهد شد است. مسافرین ایرانی معمولاً حداقل یکی از آیتم های این فرم که در رابطه با همراه داشتن سبزی یا میوه خشک و آجیل می باشد است را بایستی علامت بزنند! نمونه ای از این فرم را می توانید مشاهده کنید:

 

 

در گذشته فرم Declaration را می بایستی در فرودگاه به آفیسر نشان داده می شد تا بررسی نموده و پس از پرسش و پاسخ از این مرحله می گذشتید، اما اکنون در فرودگاه باید فرم را در دستگاه مخصوصی وارد وارد نمائید و پاسپورت خود را اسکن کنید.

 

 

مقیمان دائم کانادا در ورودهای بعدی خود به کشور باید کارت اقامت دائم خود را اسکن نمایند. پس از این مرحله در صف انتظار قرار می گیرید تا طی چند مرحله با آفیسرهای مرز صحبت کنید. ممکن است از شما سوالاتی مختلفی نیز پرسیده شود از جمله:

  • از کجا می آیید؟
  • مقصودتان از سفر به کانادا چیست؟
  • چه چیزهایی به همراه دارید؟
  • توقف های قبلی تان در چه محلی بوده است؟ چه مقدار توقف داشتید؟
  • چه مقدار پول همراه خود آورده اید؟
  • شغل شما چیست؟

 

 

مقیمان دائم باید آدرسی برای دریافت کارت اقامت خود ارائه دهند. مقیمان دائم همچنین می توانند شماره بیمه اجتماعی (Social Insurance Number-SIN) خود را دریافت نمایند.

 

 فرم ها و مدارکی که برای لندینگ باید همراه داشته باشید

برای لندینگ به عنوان یک مهاجر (مقیم دائم) باید حتماً موارد زیر را همراه داشته باشید:

1- ویزای مهاجرتی (داخل پاسپورت الصاق می شود)

2- برگه Confirmation of Permanent Residence که همراه با صدور ویزا در اختیار شما قرار می گیرد

3- پاسپورت معتبر

4- دو نسخه از اموال و مواردی که با خود به کانادا می آورید و یا بعداً قصد دارید به کانادا بیاورید