• شرکت مهاجرتی پل دارای لایسنس رسمی وکالت مهاجرت کانادا از سازمان فدرال CICC (کالج مشاورین مهاجرت و شهروندی کانادا) / شماره لایسنس R530661

 از طریق آغاز بزینس و ایجاد شغل و یا حمایت کارآفرین های خلاق می توان به کانادا مهاجرت نمود. این برنامه در واقع مخصوص متقاضیانی است که توانایی ایجاد بزینس هایی را در کانادا دارند که:
 

 خلاق هستند

 می توانند برای کانادایی ها شغل ایجاد کنند

 می توانند در سطح جهانی رقابت کنند

 

 متقاضیانی که چنین ایده و توانایی را دارند باید از یکی از ۳ مسیر تعیین شده توسط سازمان مهاجرت کانادا حمایت کننده مالی یا تائید کننده برای ایده بزینسی خود در کانادا را جذب به همکاری کنند. این مسیرها عبارتند از:
 

 موسسات سرمایه گذاری ریسک (Venture Capital Funds)

 گروه های سرمایه گذاری انجل (Angel Investor Groups)

 انکوباتورهای کسب و کار (Business Incubators)

 

فقط سازمان های خاصی که توسط دولت مورد تائید قرار گرفته اند می توانند از متقاضیان این برنامه حمایت کنند. از بین این سه دسته، دو گروه اول سرمایه گذاری مستقیم در ایده ی استارت آپی انجام می دهند و دسته سوم صرفاً با حمایت از ایده، فضای رشد را برای آن فراهم می کنند. این موسسات خودشان تصمیم گیری می کنند که چه ایده های بزینسی را مورد بررسی قرار دهند و هر یک ساز و کار اختصاصی خودش را برای پذیرش پرونده دارد. بعنوان مثال ممکن است از شما خواسته شود ایده خود را بصورت حضوری ارائه کنید و یا یک بزینس پلن مشروح و جزئی ارائه دهید. در صورتی که یکی از این موسسات ایده شما را بپسندد و تصمیم بگیرد در آن سرمایه گذاری نموده و یا از آن حمایت کند به شما نامه حمایت (Letter of Support) می دهد.

 

 چند نکته خیلی مهم در مورد این برنامه
 

  • در هر پروژه یا ایده می تواند یک متقاضی اصلی صاحب ایده باشد و تا ۴ نفر اعضای تیم وی باشند.
  • این یک برنامه مهاجرتی مستقیم بوده و به اقامت دائم برای صاحب ایده، اعضای تیم وی و خانواده های همه ی آنها ختم می شود.
  • محدودیت و یا شرطی برای بزینس و سوددهی آن پس از مهاجرت وجود ندارد.
  • دریافت تائیدیه از موسسات سرمایه گذاری مشکل و رقابتی است، اما مسیرهای دوم و سوم یعنی incubator ها و angel investor ها برای متقاضیان ایرانی فوق العاده جذاب و پرطرفدار هستند.
  • پس از چین، متقاضیان ایرانی بیشترین تعداد پروژه های خلاقانه را ارائه می کنند و صاحب نرخ موفقیت بالایی در این برنامه هستند.
  • این روش جزو سریع ترین و کم هزینه ترین روش های مهاجرت بزینسی به کانادا می باشد.
     

در شرکت مهاجرتی پل طبق تجربه حدوداً 2ساله اقدام برای برنامه استارت آپ ویزا، موفقیت های چشمگیری در جلب همکاری incubator ها و angel investor ها داشته ایم. تاکنون موفق به دریافت نامه حمایت برای پروژه های مختلفی در در استان های انتاریو، بریتیش کلومبیا، منیتوبا و نیوبرانزویک شده ایم. پروژه ها بیشتر در یکی از زمینه های زیر بوده اند:

  • پزشکی و سلامتی
  • توسعه اپلیکیشن های خدماتی
  • عمران و ساختمان
  • هوش مصنوعی
  • نساجی

 

 

حداقل شرایط مورد نیاز

 چه شرایطی برای اقدام از طریق موسسات Incubator لازم است؟

 

 باید ایده بزینسی مناسبی داشته باشید و یا رزومه کاری و تحصیلات مورد نیاز (توصیه ما حداقل مدرک لیسانس است) برای اضافه شدن به یک پروژه استارت آپی را داشته باشید.

 نیازمندی های زبانی برنامه را داشته باشید (حداقل CLB5).

سن شما زیر 55 سال باشد.

بتوانید نیازمندی های تعیین شده توسط Incubator و یا Angel Investor را برآورده کنید (می تواند شامل شرکت در دوره یا ارائه گروهی طرح باشد).

مقدار سرمایه کافی را در اختیار داشته باشید (هزینه های مسیر شامل آماده سازی پروژه و نیز شرکت در دوره ها بین 140 تا 160 هزار دلار کانادا به ازای هر متقاضی می باشد، البته چنانچه دارای طرح استارت آپی باشید که مورد تائید قرار بگیرد این رقم برای صاحب طرح می تواند کاهش پیدا کند ولی همچنان برای اعضای تیم کلیدی همین مبلغ به ازای هر نفر می باشد)

باید حتماً قصد جدی به مشارکت در پروژه داشته باشید. برنامه استارت آپ مانند برخی از دیگر مسیرهای سرمایه گذاری نیست که بتوان صرفاً با پرداخت هزینه به اقامت رسید. این برنامه نیاز به مشارکت فعالانه تمام اعضای تیم دارد.

 

4.8/5 (78 رای)
ارسال نظر
verification
زمان ثبت
سه شنبه 13 خرداد 1399 22:02
ملیکا احمدزاده
سلام،
میشه لطفاً توضیح بدید که آیا لیست پروژه ها مشخص هست؟
ادمین پل
سلام، ممنون از سوالتون. ببینید باید این رو در نظر بگیرید که برای اقدام از طریق برنامه استارت آپ ویزا کانادا دولت لیست مشخص یا محدودی از پروژه هارو در نظر نگرفته. در واقع دولت افرادی که نوآور و خلاق یا مخترع هستن تشویق می کنه که پروژه شون رو در صورتی که در کانادا توجیه داره بیارن و اجراییش کنن و ضمناً امتیازی که به اونها می ده اینه که اقامت دائم کانادا رو هم برای خودشون و اعضای خانواده شون (همسر و فرزندان زیر 22 سال) بدست بیارن.
زمان ثبت
پنجشنبه 22 خرداد 1399 14:40
رضا امیری
سلام
آیا در برنامه استارت آپ شهر خاصی برای سکونت مشخص می شود یا اینکه بعد از گرفتن اقامت دائم آزاد هستیم هر شهری از کانادا را جهت زندگی انتخاب بکنیم؟
ادمین پل
سلام، برنامه استارت آپ فدرال هست و محدود به استان خاصی نیست، اما برای دریافت تائیدیه از سازمان های حمایت کننده، باید طرح توجیهی کاملی ارائه بشه و یکی از مسائل مهم قاعدتاٌ مکان راه اندازی بزینس در کاناداست.
زمان ثبت
یکشنبه 25 خرداد 1399 20:00
شیما
سلام

ایا پروزه استارت آپ باید به سود دهی برسد؟ در صورتی که به سوددهی نرسد بحث اقامت دائم چه می شود؟
ادمین پل
سلام، ممنون از سوالتون در برنامه استارت آپ ویزا که به اقامت دائم کانادا برای متقاضی اصلی و همسر و فرزندان زیر 22 سال اونها می شه، قید و شرطی برای اقامت وجود نداره. معنیش اینه که وقتی پروژه موفق به دریافت تائیدیه از سازمان های مورد تائید دولت کانادا می شه و بعد از اون پرونده متقاضی ها موفق به دریافت اقامت دائم کانادا می شه، اقامت وابسته به موفقیت پروژه استارت آپ نیست.
زمان ثبت
یکشنبه 05 مرداد 1399 18:37
ارسلان
سلام
اگر ایده رو دو نفر آماده کرده باشن هزینه هر نفر چقدر میشه و چند نفر دیگه میشه به پروژه وصل بشن؟
ادمین پل
سلام، پاسخ این سوالات کاملاً وابسته به نوع و کیفیت پروژه و مشخصات اون هست. فقط بعد از بررسی مختصات و ویژگی ها می تونیم بهتون اعلام هزینه و بقیه جزئیات رو داشته باشیم. می تونید از جلسه مشاوره با کارشناسان شرکت پل و یا وکیل رسمی شرکت استفاده کنید.
زمان ثبت
یکشنبه 19 مرداد 1399 20:02
Ali
سلام
چقدر زمان میبره تا پروسه استارت آپ به نتیجه برسه؟
ادمین پل
سلام، مدت زمان کاملاً وابسته به نوع و میزان پیشرفت پروژه است اماطبق تجربه بطور متوسط در 6 تا 9 ماه تونستیم برای کلاینت های شرکت به نامه حمایت از شرکت های کانادایی مورد تائید دولت برسیم.
زمان ثبت
دوشنبه 20 مرداد 1399 19:26
غلامرض هاشمی
سلام،
در برنامه استارت آپ اگر ایده ای نداشته باشیم امکان شرکت در این برنامه از طریق ایده دیگران می باشد یا خیر؟
ادمین پل
سلام، بله اگر رزومه تخصصی خوبی داشته باشید ممکنه که قابلیت شرکت کردن به عنوان یک عضو کلیدی در پروژه های استارت آپ رو داشته باشید.
زمان ثبت
شنبه 25 مرداد 1399 16:53
رسول گیاهی
سلام وقت شما بخیر ممنون از مقاله عالی و کاملی که در اختیارمون قرار دادید .برای استارت آپ کانادا در کل چقدر باید سرمایه داشت؟ و اینکه امکانش هست امکانش هست مثلا ایده از طرف خود ما باشه ولی سرمایه رو یه شرکت داخل کانادا بخواد تعهد بده ؟
ادمین پل
سلام، مقدار هزینه ای که این مسیر داره حدود 140 تا 160 هزار دلار کانادا هست و غیر از اون باید توانایی سرمایه گذاری شخصی حدود 30-40 هزار دلار کانادا در پروژه رو داشته باشین که البته این رقم به شما بر می گرده. از نظر تامین هزینه، دو دسته از شرکت های حمایت کننده کانادایی سرمایه گذاری مستقیم هم در پروژه ها انجام می دن.
زمان ثبت
شنبه 25 مرداد 1399 16:56
ایمان عسگری
با سلام ، چطور می توانیم یک بیزینس پلن برای استارت آپ ارائه دهیم
ادمین پل
سلام، اقدام برای برنامه استارت آپ ویزای کانادا به این صورت نیست که صرفاً یک ایده بزینسی روی کاغذ بتونه کافی باشه. پروژه باید حتماً به مقطع خوبی از اجرایی شدن رسیده باشه و نمود عینی از پیشرفت انجام کار رو بشه به شرکت های کانادایی حمایت کننده نشون داد. برای اطلاع از نحوه آماده سازی پروژه ها و مذاکره برای دریافت نامه حمایت می تونین با کارشناسان شرکت ما صحبت کنین. اطلاعات تماس در قسمت تماس با ما هست.
زمان ثبت
پنجشنبه 13 شهریور 1399 13:11
درسا
اطلاعات خوبی بود. ممنون
ادمین پل
ممنون از فیدبک شما
زمان ثبت
دوشنبه 12 آبان 1399 21:17
شیرین
سلام ،
میشه لطفا توضیح بدید که منظورتون از مشارکت فعالانه در پروژه چی هست؟
و اینکه من متوجه نشدن ، مبلغ ۱۴۰ تا ۱۶۰ هزار دلار بابت شرکت در چه دوره هایی هست؟ و این مبلغ به ازای کسانی هست که در پروژه شرکت میکنن و ارتباطی با تعداد اعضای خانواده و همراهان نداره؟ و اون ۳۰ هزار دلار مازاد بر این ۱۶۰ هراز دلار خواهد بود؟
ادمین پل
مشارکت در پیشبرد پروژه منظور هست. هزینه فقط به ازای متقاضی اصلی هست و همسر و فرزندان زیر 22 سال زیرمجموعه هستن و هزینه اضافی ندارن. توصیه ما اینه که با کارشناسان شرکت ما تماس بگیرین تا بقیه مسائل رو بطور کامل براتون توضیح بدن: 051-37684844 021-88873942 021-88663492
زمان ثبت
یکشنبه 26 بهمن 1399 23:05
نادر
سلام
چرا واقعیت ها رو نمیگین؟دوستان ایده پردازی و قبول طرح یک طرف ماجراست،طرف دیگه بحث مالیه،شما اگر از طرف انکباتورها پذیرش بشین و افسر مهاجرتی هم در پایان بهتون گیر نده،هزینه اجاره دفتر،پتنت و ... دارین.خود هزینه پتنت به تنهایی خیلی زیاده و کانادا مثل اروپا و چین نیست که از مدل یوتیلیتی استفاده کنین.صدای دهل از دور خوش است
ادمین پل
قصد ما در این مطلب مقایسه کانادا با سایر کشورها نبوده و صرفاً ویژگی های این برنامه در سیستم مهاجرتی کانادا رو توضیح دادیم.قطعاً دوستانی که قدم در این مسیر می ذارن اهداف و اولویت های خودشون رو تعیین می کنن و بعد بین اروپا و چین یا کانادا انتخاب می کنن.