بیماری کرونا همه گیر شده است و واکنش مدارس کانادایی به آن روز به روز در حال تغییر و تحول است. قابل درک است که دانشجویان بین المللی که در حال حاضر در کانادا هستند، و همچنین کسانی که قصد دارند برای ترم آینده یعنی پاییز 2020 در اینجا تحصیل کنند، نگران سلامتی خود باشند و بخواهند در جریان راه حل های موجود قرار گیرند. در ادامه به پاسخ برخی از مهمترین سوالات می پردازیم:
صرف نظر از اینکه علائم بیماری داشته باشید، در حال حاضر یک دوره قرنطینه اجباری 14 روزه برای همه افراد وجود دارد، این استثناء تنها برای افرادی است که خدمات ضروری ارائه می دهند. علاوه بر این، همه افراد قبل از سوار شدن به پرواز خود به کانادا، باید معاینه شوند و پس از ورود به کانادا، مورد یک آزمایش دیگر قرار گیرند.
در 10 جون سال 2020، تعداد کل موارد مبتلا به کرونا در سراسر کانادا 106،793 است. این آمار شامل موارد فعال و بهبود یافته است. طبیعتاً از منابع آنلاین رسمی می توان به راحتی آمار آپدیت را دنبال نمود.
کانادا دارای چندین سیستم برای شناسایی و متوقف کردن انتشار کرونا است. برای به روزرسانی اطلاعات درباره عملکرد کانادا در رابطه با این بیماری، به لینک زیر مراجعه نمایید:
در حالی که آزمون انگلیسی Duolingo به طور جهانی توسط دولت کانادا یا کلیه مدارس کانادا پذیرفته نشده است، برخی دانشگاه ها و کالج ها پذیرش آن را قبول می کنند. البته اگر امکان آیلتس وجود داشته باشد قطعاً توصیه می شود.
توصیه این است که در زمانی که امکان ادامه تحصیل برای شما وجود دارد اقدام کنید. با برگزاری آنلاین بسیاری از دوره ها به دلیل شیوع کرونا، می توانید در خانه بمانید و تحصیل نیز بکنید، ضمن اینکه در این صورت، در مورد هزینه هایی چون شهریه یا سایر موارد، صرفه جویی نیز می شود.
اگر زمان شروع برنامه های تحصیلی، محدودیت های مسافرتی هنوز برقرار باشد، دانشجویان بین المللی که در دوره های آنلاین ثبت نام کرده اند واجد شرایط دریافت برنامه اجازه کار بعد از فارغ التحصیلی (PGWPP) هستند. همچنین دانشجویانی که مجوز تحصیل برای آنها صادر شده یا تأیید شده اند، اما به دلیل محدودیت سفر قادر به سفر به کانادا نیستند، واجد شرایط PGWPP هستند و ممکن است کلاسهای خارج از کانادا را شروع کنند. دانشجویانی که نمی توانند زودتر به کانادا سفر کنند، می توانند در خارج از کانادا نیز تا ٪ 50 برنامه را تکمیل کنند.
بیشتر مدارس قبل از ورود به کانادا، دانشجویان بین المللی را ملزم می کنند که پوشش درمانی مناسب را قبل از ورود تهیه کنند. بسیاری از مدارس برای دانشجویان بین المللی این امکان را دارند که پس از بازگشت به کلاس، برای مدتی که آنلاین آموزش دیده اند تقاضای کاهش شهریه کنند.
اکثر سفارتخانه ها و مراکز درخواست ویزا (VAC) به طور موقت بسته شده اند یا با ساعات و خدمات محدود فعالیت می کنند. توصیه می شود قبل از مراجعه حضوری سفارت یا وب سایت VAC را بررسی کنید. در اماکنی که بازگشایی شده اند، اقدامات ایمنی برای جلوگیری از شیوع کرونا در نظر گرفته شده است.
با توجه به تأثیرات کرونا، دولت کانادا نمی تواند درخواست ها را بطور عادی بررسی کند یا زمان بررسی دقیق را اعلام کند. دولت کانادا درخواست های بازگشت افراد آسیب پذیر و افرادی که خدمات ضروری انجام می دهند را در اولویت قرار می دهد. اگر پرونده در حال بررسی دارید، لطفاً وضعیت آن را بصورت آنلاین بررسی کنید.
سیاست های بازپرداخت با توجه به موسسه آموزشی متفاوت خواهد بود. به طور معمول دانشجویانی که در دریافت مجوز تحصیلات ناموفق هستند، می توانند مبلغ شهریه خود را منهای هزینه اداری دریافت کنند. لطفاً تمام مدارک مربوط به رد درخواست را حفظ کنید تا بتوانید به موسسه آموزشی ارائه بدهید.
تا اطلاع سازمان مهاجرت پرونده ها را به دلیل نقص مدرک رد نخواهد کرد. افسران IRCC همچنان به عنوان بخشی از مراحل درخواست، به بررسی درخواست اسناد و مدارک حمایتی اضافی یا اقدامات لازم (مانند بایومتریک و معاینات پزشکی) می پردازند و تا زمان دریافت اسناد یا مدارک ارائه شده، پرونده ها را باز نگه می دارند.
کانادا مهلت بیشتری برای انجام بایومتریک در اختیار متقاضیان قرار می دهد. برخی از مراکز درخواست ویزا (VAC) بازگشایی شده اند. می توانید وب سایت VAC را برای مکانی که به شما نزدیکتر است، بررسی کنید و ببینید که آیا می توان وقتی را رزرو کنید تا هرچه سریعتر بتوانید بایومتریک را ارائه دهید یا خیر.
دوره های آنلاین بر صلاحیت PGWPP شما تأثیر نمی گذارد. طبق اعلان دولت کانادا اگر دوره های کلاس شما فقط به دلیل مشکلات کرونا به آنلاین تغییر شکل دهد، شما هنوز واجد شرایط دریافت اجازه کار برای تحصیلات تکمیلی (PGWPP) هستید. اگر مجوز تحصیل دارید یا مجوز تحصیل شما برای یک برنامه که از بهار، تابستان یا پاییز شروع می شود، تأیید شده است، اما به دلیل محدودیت های سفر نمی توانید در این زمان به کانادا سفر کنید، همچنان واجد شرایط PGWPP هستید. در این شرایط شما می توانید:
کلاسهای خود را در هنگامی که خارج از کانادا هستید شروع کنید، و
اگر نمی توانید زودتر به کانادا سفر کنید، تا 50٪ برنامه خود را در خارج از کانادا تکمیل کنید
اگر تحصیلات خود را در پاییز سال 2020 شروع کنید، دیگر از مدت زمان اجازه تحصیلات شما پس از فارغ التحصیلی برای تحصیل در دوره های تحصیلی که در خارج از کانادا بین پاییز 2020 تا 31 دسامبر سال 2020 است، کسر نمی شود.
هزینه های شهریه توسط هر موسسه تعیین می شود. اکثر هزینه های شهریه برای سال آینده کاهش نیافته است. بسیاری از موسسات دوره های ترکیبی را ارائه می دهند، بطوریکه می توانید کلاسها را حضوری و یا آنلاین بگذرانید. در کانادا، شما می توانید 100٪ کلاس را آنلاین بگذرانید و هنوز هم برای اجازه کار پس از فارغ التحصیلی واجد شرایط باشید.
در حال حاضر دانشجویان بین المللی مجاز هستند در شرایط زیر، بیش از 20 ساعت کار کنند:
دارای مجوز تحصیل باشند
واجد شرایط برای کار کردن در محوطه دانشگاه باشند
قادر به ارائه خدمات ضروری باشند
این تغییرات تا 31 آگوست 2020 اجرا می شوند، در این زمان دولت کانادا ارزیابی مجدد خواهد کرد.
منبع: AB
برنامه های مهاجرتی کانادا را با گروه مهاجرتی پُل (eCanada سابق) دنبال نمائید.
بردیا صنعتی (وکیل رسمی مهاجرت به کانادا با شماره عضویت R530661)