وضعیت: دریافت نامینیشن استانی (OID) / منتظر دریافت AOR
کد پرونده: 560
تاریخ نگارش: 24 سپتامبر 2018
ابتدا مشخصات و تایم لاین:
سن زمان سابمیت: 43 سال
متأهل
کارشناس ارشد علوم تربیتی و کارشناس بهداشت
سابقه کار: 20 سال
نوع مشاوره: کامل شامل تهیه/چک و تایید نهایی تمامی مدارک اطلاعات
سابمیت تا نامینیشن: 48 روز
Provincial Submit: Jun 7, 2018
In Process: Jun 20, 2018
Nomination: July 25, 2018
Federal Submit: Sep 5, 2018
از حدود سه سال پیش تصمیم به مهاجرت به استرالیا گرفتم بعد از صحبت با چند وکیل و سرچ های زیاد اینترنت متوجه شدم به دلیل شرایط سنی و سطح زبان نمیتونم امیدوار باشم. بنابراین به فکر مهاجرت به کانادا افتادم با چندین موسسه صحبت کردم تقریبا داشتم. از بابت مهاجرت کاری داشتم نا امید میشدم و فقط به دانشجویی با احتمال خیلی کم و نهایتاً ویزای دانش آموزی برای بچه هام فکر میکردم که در حین سرچ ها وارد سایت eCanada شدم و آشنایی با کانال و گروه تلگرامی آقا امیر و آقا بردیا شروع شد. اعتماد کردم و مشاوره کردم باهاشون.
مشغول خواندن زبان شدم و باز کردن حساب تا سابمیت اعلام شد. این دو عزیز در همون دقایق اول خبر سابمیت شدن رو بهم دادن. با وجود اینکه هر روز و هر ساعت من پروفایل رو چک میکردم ولی آقایون بردیا و امیر خبر اینپراسس شدن و نامینیت شدن رو زودتر به ما میدادن. من واقعا نمیدونم با چه زبانی و بیانی از زحمات و نکته سنجی ها و تلاش این دو برادر عزیز و دوستان همراه و صادق تشکر کنم.
اگه روزی بتونم با خانواده ام وارد کانادا بشم مدیون این عزیزانم و اگر هم به هر دلیلی نشد میدونم که از هیچ تلاشی دریغ نکردند.
این مطلب رو به چند دلیل نوشتم اول اینکه از تیم حرفه ایی امیر و بردیا تشکر کنم و دوم اینکه به عنوان تجربه در اختیار دیگر دوستان قرار بگیرد و امیدوار باشند.
در پایان برای همه ی هموطنان عزیزم که درگیر پروسه ی مهاجرت هستند آرزوی موفقیت دارم.